Snart läge

Nu när börsen börjar svänga nedåt så börjar det vara läge att investera. Om det fortsätter ner under nästa vecka så kommer jag nog att öka innehavet i någon av mina nuvarande aktier eller ta in något nytt Svenskt innehav. Jag har funderat på att öka mitt innehav sei Akelius Pref vilket känns som ett relativt säkert kort i dessa lågränte och turbelenta börstider. Vad det låter som på tyckare och förståsigpåare så verkar det ju som att det kommer att vara lågräntetider ett par 3 år till minst. Jag tror Akelius pref kommer att stå sig bra under den tiden. Jag får fundera på hur jag ska göra under helgen, läsa lite bloggar och nyheter samt se var vindarna blåser på måndag när börserna öppnar igen. Men nästa vecka tror jag med största sannolikhet att jag kommer att göra någon form av investering, jag meddelar förstås hur det blir och för hur mycket!

På placera fanns det idag en intressant artikel om hur Kinafrossan påverkar världsbörserna! Jag tyckte att den var bra, läs den här om du vill!

Nu ska jag och min tjej fira 5 år tillsammans med ett par vinglas, mysigt va? Hade tänkt fira med bio men blev hemmakväll istället!

Ha en bra helg!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of