Vinsthemtagning i Fingerprint

Hej!

Skavland

Idag har jag tagit hem lite vinst i fingerprint, mer om det sist! Men först

Den här veckan har inletts ganska hektiskt då vi arbetskamrater har vart iväg på en nätverksträff i Norrländska urskogarna. Träffen i sig gick rätt bra och en del vettiga saker fick vi med oss hem också. Vi åkte på Måndag förmiddag och kom hem igår kväll kring 20.00 efter ett par timmars bilfärd, så jag var ganska trött och sliten.

Jag gnetar fortfarande vidare med LCHF och har i veckan börjat träna med en kille som är ännu vildare än jag när det gäller träning, han kör rent fruktansvärt hårt och det passar mig perfekt just nu. Jag behöver någon som pushar mig att ta i det där sista lilla som behövs för att ta ut sig riktigt ordentligt. Idag var det bröst träning superset style och i morgon blir det rygg. Jag tror dessutom att jag ska sticka iväg och köra lite Cardio träning ikväll som det så fint heter på ”gym” språk.  Cardio är egentligen ett samlingsnamn på när man tränar hjärta och lungor och i gymkretsar menar man oftast typ cykel, gång eller crosstrainer eller nått sånt. För mig blir det nog crosstrainer och löpning om jag orkar ta mig iväg igen.

 

När det gäller mina investeringar så ligger jag aldrig på latsidan utan jag är ganska aktiv mest hela tiden. Jag utformar nya planer och leker fram och tillbaka med olika kalkyler och framtidsscenarion och funderar på olika strategier. Nu i veckan så har det börjat komma in flera feta utdelningar som jag kommer att redovisa till helgen och alla utdelningar har återinvesterats precis efter plan. Mitt vardagliga liv lever jag precis likadant som jag har gjort de senaste åren, inga onödiga utsvävningar och utgifter utan jag försöker hålla någorlunda hårt i pengarna till vardags. Allt jag får in som blir över återinvesterar jag på Avanza.

Jag har sålt Fingerprint idag, inte allt men ungefär 150 aktier till ett värde av ca: 80 000 kr som jag har placerat i min krigskassa. Nu har jag ca: 145 000 kr i kassa redo att investeras i trygga utdelningsbolag och dessa ska jobbas in vid väl valda tillfällen under året är tanken. Jag har fortfarande kvar 300 aktier i Fingerprint och posten är fortfarande mitt största innehav i portföljen. Det känns riktigt bra att ha viktat ned lite eftersom att innehavet var så oproportionerligt mycket större än alla mina andra innehav.

Nu får vi se vad resten av veckan har att erbjuda. Spännande som vanligt!

Ciao bella senore`s och senorita`s 

6 reaktion på “Vinsthemtagning i Fingerprint”

 1. Som jag sagt innan tycker jag det är vettigt att du sålt av lite Fing. Vinsten kan användas till att investera i utdelande bolag och du har fortfarande kvar en del om dom fortsätter uppåt.

  Lycka till med dina investeringar.

  1. Tjena Krösus!

   Yepp, nu känns det bra faktiskt då jag fick sålt till lite lägre kurs än vad jag hade hoppats på men man kan ju inte få allt här i världen. Jag har fortfarande kvar en betydande del och kan tänka mig både att investera igen om kursen sjunker utan anledning och sälja av mer om den plötsligt skulle stiga. Men jag kommer nog äga aktier i bolaget under hela det här året och mest troligt nästa år också, sen får vi se vad som händer. Men just nu ser jag bara rosa moln i bolagets framtid faktiskt, det ser riktigt bra ut.

   Finger inget för dig?

    1. Tja Krösus…

     Aa det är en bra strategi tycker jag med. När det gäller Fingerprint tror jag nog att det kan dröja innan de börjar med utdelning då det känns som en mindre viktig prioritering för företaget just nu. Men en dag kommer den….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *