Nordnet ny i portföljen

Hej!

antagas

 

Det blir lite senare veckouppdatering än vanligt men här kommer den i alla fall.

Senaste veckan (sedan förra måndag) har jag gjort några aktieaffärer. Faktum är att jag faktiskt inte gjorde några affärer under hela förra veckan förrän på Fredag, då kunde jag inte hålla mig längre. Fingerprint störtdök helt oprovocerat så då passade jag på att fylla på med 30 000 kr och ett snittgav för den sessionen på cirka 524 kr.  När jag ändå var i farten så passade jag på att fylla på i mitt minsta innehav Sampo också, 26 aktier införskaffades till ett värde av ungefär 10 000 kr så nu har jag cirka 16 000 kr investerat i Sampo totalt.  Sammanfattningsvis investerade jag under förra veckan för ca 40 000 kr. 

Idag har jag gjort en ny bekantskap i min portfölj och det är Nordnet som har fått slagit följe med de andra. Jag handlade 660 st akter till ett värde av ungefär 19000 kr. Jag har länge velat ta in någon av antingen Avanza eller Nordnet i portföljen då det känns som givet att de båda kommer att plocka marknadsandelar av storbankerna framöver.

Visst kan man se att det nu dyker upp en del konkurrens bland nätbankerna men jag tror de första kommer att fortsätta vara de bästa de nästkommande 10 åren. När jag sen såg att Krösus Sork såg investeringsläge och plockade in dem så hade jag inte längre någon anledning att tveka, då bestämde jag mig för att slå till också :). På sikt skulle jag bli mycket förvånad om det inte skulle vara en bra investering. Men man ska aldrig vara för säker…..

Förövrigt har jag fortsätta fylla på i gammelbankerna i dag med småposter och jag gjorde även en lite påfyllning i Castellum.

Krigskassan är fkrigskassaör närvarande 201 709 kr. Som jag tidigare nämnt här på bloggen vid ett flertal tillfällen så ligger jag för närvarande gärna med mycket likvider utanför och inväntar bättre köptillfällen. Jan och Feb handlade jag mycket men Mars och april har varit lite lugnare.

 

Jag vet inte varför men det känns som att senaste veckan har gått dåligt men tydligen har portföljen lyckats hanka sig fram så till den milda grad att den faktiskt ökat lite i värde de senaste 7 dagarna. Nedan ser ni sammanställningen för den senaste veckan…

blankaplanka

Ha det bra folk!

5 reaktion på “Nordnet ny i portföljen”

 1. Lustigt, jag har kikat på Nordnet ett tag nu, och i morse köpte jag en minipost om 10 st 🙂
  Sampo däremot är alldeles för dyr för mig, även om det är ett bra bolag.

  Tryggpension

 2. Oroväckande att jag påverkar andras beslut. Nåväl, då sitter vi i samma båt och jag kan önska oss båda lycka till. Samma gäller i Sampo där jag tog en pyttepost idag.

  1. Hej Krösus!

   Jag hade gått in ändå så du behöver inte oroa dig 🙂
   Sampo är förmodligen en bra investering på lång sikt men det finns moln även där, svårt att hitta jättebra investeringar nu, i alla fall för mig. Men jag tycker Nordnet känns tryggt ändå på sikt. Särskilt med alla satsningar de gör nu för att minska Gapet till Avanza…

  1. Hej Anders!

   Jo, det stämmer nog som du säger. Hade jag vart riktigt skärpt hade jag placerat dom i KF. Jag tror dock inte att det spelar sådär jättestor roll om man har i ISK eller KF, men jag håller med dig och säger att KF egentligen är mer fördelaktigt så som jag fattat det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *