snart sommar

Hej!

Jag antar att jag inte är den enda som har njutit av det härliga vår/sommar vädret. Vi har haft ett par riktigt sköna dagar nu och jag klagar inte eftersom att jag har vart ledig sedan förra onsdagen, jag jobbade halvdag då. Men nu är det tillbaka till allvaret på jobbet i morgon efter 4,5 dagars ledighet.

en man

Sitter i morgonrock och funderar på om jag ska ta en dusch och avsluta kvällen med en film innan jag går och lägger mig. Jag funderar på att se den där ”en man som heter Ove”, jag har hört att den ska vara rätt bra. Jag gillar egentligen inte svenska filmer särskilt mycket, men jag tänker ge den en chans.

Under ledigheten har vi haft svärföräldrarna hos oss på besök och om jag har en far som inte är blyg på tömma flarran så har jag lyckligtvis svärföräldrar som inte heller är det. Vi festade in på småtimmarna och sen fick man lida som vanligt ett par 3 dagar efteråt. Ska försöka komma ihåg att jag inte är 20 nästa gång (som om nu det skulle hända haha)

Styrketräningen går riktigt bra och LCHF går väl sådär nu för tiden. Jag körde 6,5 veckor rätt strikt och tappade nästan 8 kilo men nu senaste veckan ungefär så har jag käkat en rackarns massa godis öl och liknande så nu har jag förmodligen gått upp ett part kilo igen.(Har inte vägt mig, slut kräm i vågen) Men imorgon kör jag igång med LCHF igen, jag tänker ta mig till min målvikt på runt 75-78 kilo ungefär.

Imorgon drar börsen igång igen och det känns lika bra som vanligt att man kan se fram emot 5 dagar av potentiella investeringar. Verkar som att börsen ligger lite i slagläge nu igen och frågan är densamma som det var för något halvår sedan. Är det nu det ska välta eller får vi rätsida igen? Svårt att veta.

Lycka till alla därute, hoppas livet leker för er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *