Börskrasch?

Wow, när det väl släpper så verkar det släppa rejält.OMX 30 ner nästan 4.5% idag

ladda ned (1)

Mina fonder och mina aktier har förstås tagit en hel del stryk från förra veckan och idag. I skrivande stund ner 5,16% sen jag köpte in vilket är 9675 kr ner tot. Hade egentligen tänkt köpa på mig idag om börsen fortsatte backa men med denna djupdykning så avvaktar jag morgondagen för att se vad som händer.

Frågan alla ställer sig nu är om detta bara är en dipp eller om det är början på en mer djupgående krasch.

Fonderna vet jag att jag kommer att fortsätta månadsspara i. (minst 3000 kr) Kan hända att jag fyller på lite extra även där om det fortsätter nedåt i veckan.  Lite mer osäker på hur jag ska agera med mina aktier! Fylla på i befintliga eller köpa nya?. Jag har ju inget investmentbolag ännu i min portfölj och har sneglat lite på Investor, köper gärna om de går ner 3-4 procent till.

Så här tänker jag! Jag köper med små medel under nedgången. Är det bara en liten dipp så tänker jag kommer jag att ha pyntat in till ett bra värde. Blir det en djupdykning så kan det hända att jag lägger mig ganska tungt i något företag.  Telia är intressant till nuvarande kurs tycker jag,  Även Ericsson har till dagens kurs (78 kr) pluppat upp som en potentiell kandidat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *