Buckle up!..

Tja!

Puh! Nu har min dotter äntligen lagt sig att sova och jag har just slagit mig ned vid datorn. Jag är rätt slut kan jag tala om, vi rewindar och kollar vad som hänt sedan Onsdag…..

Onsdag kl 08.00:  Avfärd mot flygplats

 Kl.1300: Landar på Arlanda flygplats

14.00: Anländer till hotellet (börjar bli lite lätt nervös)

Onsdag kväll, hotellet, Försöker sova men det går tamejfasiken inte. Stiger upp klockan 03.00 för då är jag så jävla less på att inte kunna sova. Går ner till hotell lobbyn och köper en smörgås och en dricka och tänker att somnar jag inte efter det här då skiter jag i att sova i natt. Glor ett tag på TV och somnat till slut vid 4 tiden…

Torsdag morgon….”Pliiiiiiing”…, 3 timmar senare ungefär ringer väckarklockan och det är dags för frukost, (I säng som ett lik och upp som en dödskalle) därav avfärd mot vår konferens, vi är 3 stycken hjältar från vår kommun….

Torsdag förmiddag…Vi anländer till nästa hotell där konferensen ska ske ungefär samtidigt som 400 andra hjältar, som också de, antagligen börjar fundera på vad vi egentligen gör där, men det är för sent att backa ur nu juh…

Torsdag dag smiter förbi med en massa föreläsningar och grejer med blandad kvalitè, dock riktigt proffsigt anordnad konferens måste jag säga…

Torsdag eftermiddag…Vi spanar in vår lokal ock kollar så att tekniken är med, ni vet, kollar att powerpointen fungerar på storskärm, kollar så att headset med mikrofon funkar osv, checkar akustiken och blir ännu mer nervös när man tänker att i morgon kommer lokalen att fyllas upp med ca: 80 förväntansfulla personer som ska lyssna på vår föreläsning med förhoppningen att lära sig något om hur man bygger upp ledningssystem i kommuner. Samtidigt som nervositeten stiger något så känner jag dock hur tröttheten börjar slå in, 3 timmar sömn är inte mycket.

Torsdag kväll….efter perfekt uppladdning på Pizza Hut är det dags att sova. Har känt mig som ett lik hela dagen, mycket nära Zombiestadiet nu men kämpar tappert vidare med förhoppning att jag kan somna på kvällen. Vill inte ha en 3 timmars natt igen, då skiter jag i det här och sticker hem, tänker inte få tunghäfta och vara helt trög i hjärnan i morgon……Puh, tur att jag somnade tidigt, det behövde jag.

Fredag förmiddag…..Återigen tillbaka på Konferensen efter en god natts sömn. Vi ska köra igång 08.45 och har bestämt träff med vår konsult klockan 08.25 för att synka allt. Det funkade perfekt, allt flöt på bra……folket började fyllas på……”mina händer började skaka lite bakom ryggen, tur jag har sovit”. Det är jag som ska hälsa välkommen…..

Satan, mickjäveln funkar inte, slut batteri, måste låna kollegans….Men allvarligt? För i helvete, funkar inte den heller? Skit i det, vi kör solo, utan mikrofon.

– Hör ni mig?

Mmmm nickar några. Ok tur att vi har starka röster säger jag och tänker att nog fan är det väl ändå typiskt. Igår funkade ju allt!

Vi kör igång powerpointen och ska dundra igång med en pampig video…….Vaaaaaar är ljudet? Ingen som vet, spårlöst väck. Pampigheten som skulle slå alla med häpnad blev ett jäkla skriande i full mono utan bas som man kunde höra lite grann så länge ingen gned rumpan mot stolen för högt. Häng mig någon, tänkte jag.

Några började le, jag var lite i en dimma och sa att nog är det väl ändå typiskt att allt ska strula när man ändå är tillräckligt nervös ändå. Vi fick ett par vänliga leenden av förståelse emot oss och förvånansvärt så släppte all nervositet och vi körde på och genomförde en riktigt bra och synkad redovisning som blev ännu bättre än på repetitionerna. Efteråt kom många nyfikna fram och hade frågor och funderingar kring hur vi hade planerat och genomfört integrationen av dessa 2 program i vår kommun. Det slutade lyckat……..fast forward….

Zwwwoooommm….en flyg, en Carlsberg och en bilresa senare så landade jag hemma i farstun klockan 21.30 igår kväll. Bar upp resväskan, lät pulsen sjunka, slog mig tillslut ned vid datorn för att läsa igenom vad alla bloggkollegor haft för sig de senaste dagarna, fort blev klockan 03.00 å dax att sova….

Boooom…Upp igen 08.30 – bilfärd 33 mil med dotter och flickvän för att kolla in ett hus som vi funderar på att köpa, skulle träffa mäklaren idag klockan 14.00. 45 senare hade vi kollat upp huset och vi blev helt förälskade båda 2. Fantastiskt hus med utgångspris 1.25 miljoner….(inga Stockholmspriser här inte), men ett fantastiskt hus. Lätt ett 5 miljonershus i göteborg, Magnifico, vi är förälskade, kommer nog lägga bud. Mäklaren ringer på måndag!

ÖÖööööörn, Öööörn, 33 mil tebax igen, 64 mil bilkörning idag med en 4, snart 5 åring bak i bilen som började tjuta för 50 mil sedan…..är vi framme snart,,,,gaaahhhhhh. Pulsen 180, hjärnan måste viiiila 🙂

Nu, för 20  minuter sen med ölen i handen, cirka 20.30, måste uppdatera mina läsare vad som hänt! Hur fan sammanfattar jag det här snabbt?

Kommer du snart ropar tjejen i bakgrunden….jag har ölen i handen, Lapin idag! Ni vet? Lapin Kulta! Sveper den och kör pekfingervalsen så jag tror det hörs in till grannarna på bottenvåningen och vill ni se resultatet av detta så börja från toppen igen. Nu soffläge…..tror jag kommer somn……..

ZZZzzzzzzz

Ses!

 

 

 

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
drommarenDaniel Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Daniel
Guest

Sov gott. 🙂