4 WEEKS EXTREME CHALLANGE DAG 5

Hej!

Kroppen är slut idag och jag har faktiskt till och med sovit på dagen vilket är relativt ovanligt. Motivationen har dalat lite idag och jag har vart sugen som fasen på att dricka alkohol och käka godis, men det har jag inte gjort. Veckorna går ju jättebra med både träning och kost men det är jobbigare på helgerna eftersom att vi oftast bruka lyxa till det lite då.

Idag har det bara blivit ett pass (Hittills) och jag har funderat lite smått på att kanske träna ett till pass efter att jag har skrivit det här inlägget, vi får se.

Träning i dag (1,5 tim) 

Gång blandat med löpning i olika intervaller på löpbandet (1 Tim)

Därefter körde jag igenom hela kroppen genom att jobba 50 repetitioner * 3 Set. Det tog 30 min så totala träningstiden på Gymet idag blev 1,5 tim.

Nu får vi se om jag orkar köra ett till pass eller om det blir lugnt ikväll, det lutar åt att det blir tv resten av kvällen faktiskt. Kroppen är hyffsat mör nu ska ni veta.

Dagens kost…

  • Frukost: 5 ägg gulor med blandat med vatten
  • Lunch: Grillad lax och sallad igen
  • Middag: Sauvas i pitabröd
  • Mellanmål: 2st gainomax, lite nötter.
  • Kvällsmål: 5 ägg blandat med Juice.

Ni som saknar det vanliga aktietugget på bloggen kan vara lugna eftersom att bloggen kommer att återgå till sitt vanliga upplägg när jag är klar med utmaningen om cirka 3 veckor.

Trevlig helg!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *