1 månad i Spanien

Hej!

idagda

 

Det känns som det var ett tag sedan jag pratade om mina investeringar. Ni som följer med vet ju att jag mest har pratat om min utmaning som pågår just nu 4weeks EXTREME challange där jag tränar som en galning. 2 pass har det blivit nästan varje dag men idag har jag inte tränat någonting. Istället har vi varit med familjen och åkt Go Cart vilket var riktigt kul. Det passade bra att ta en vilodag eftersom att jag är rätt trött i kroppen och jag har dessutom fuskat med kosten idag genom att äta ett skrovmål på Frasses, det var lätt värt det!

Senaste veckan som passerade gick riktigt bra och min portfölj hämtade igen 4,51% vilket i kronor och ören är 66 742 kronor.  De 2 aktierna som har haft sämst återhämtning i min portfölj har vart Nordnet och Nordea som båda har det rätt tungt. Atlas Copco, Castellum och Fingerprint hör till dem som har gått bäst.

En annan rolig detalj är att mina fonder nu för första gången visar på plus sedan jag började investera på börsen. Fast mest troligt vänder det ner till veckan efter de tragiska händelserna i Frankrike. Fattar inte att dom där efterblivna pucko extremisterna måste fortsätta sprida skräck i Europa. Det är så djävla tragiskt så jag vet inte vart jag ska vända sig för att inte skämmas ihjäl av att man tillhör samma människosläkte som dom…..nä fy fan….

Om cirka 3 veckor åker vi med min sambos föräldrar utomlands och vi bestämde idag att vi ska stanna 3 veckor extra i Spanien. Anledningen till det är att vi liksom flera andra bloggare har börjat prata om att det kanske skulle vara rätt najs att bo delar av året utomlands, så varför inte Spanien? Vi kommer mest troligt att hyra en vanlig lägenhet i Palma bara för att känna av känslan hur det skulle vara att bo där. Enda kruxet är att jag inte kan någon Spanska men det får jag väl jobba på.

Ha det gött!

 

 

 

4 reaktion på “1 månad i Spanien”

  1. Tja spara!

   Vi har inte bestämt något i sten ännu, vi får se hur det blir. Vi tänkte bara testa på nu lite och känna hur det känns att bo lite längre i Spanien och också hur det känns att inte bo som man brukar, alltså på ett hotell nära stranden, utan nu vill vi känna efter hur det skulle kännas att bo i vanlig lägenhet.

   Ha de

  1. Tja penga!

   Yepp. lär bli en hel del av den varan kan jag säga haha.

   Tack så mycket, jag hoppas det blir kul och uppdaterar på bloggen vid tillfälle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *