EXTREME challange Extremt ointressant för er?

Hej!

Min 4 Weeks EXTREME challange verkar för investerarkollektivet vara helt ointressant faktiskt. Min dagliga besöksskara har krymt med ungefär hälften sedan jag påbörjade min resa mot en bättre hälsa och ett snyggt sexpack 🙂

Hade jag nu vart typen som verkligen ville göra allt för att behålla läsare hade jag förmodligen börjat försöka skriva mer vad jag trodde att folk ville läsa igen meeeeeeeen….sorry. Sån är inte jag.

Jag har påbörjat den här utmaningen och jag kommer att genomföra den, både i livet och på bloggen. Ni som saknar aktiesnacket behöver inte oroa er, det kommer tillbaka igen efter utmaningen är genomförd. För er trogna som fortfarande hänger här, joina utmaningen så kör vi tillsammans jävlar det hårdaste vi kan. Jag har redan droppat 2 kilo så för er som vill komma i bra form snabbt, chocka kroppen vettja.

4Weeks EXTREME challange dag 8

Lunchträning Gym,Bröst. (cirka 1 tim)

För träningsschema se länk Bröstpass här!

Träningspass 2: Basket med ett gäng grabbar i solen (ca 45 min)

Thats it folks!

 

 

4 reaktion på “EXTREME challange Extremt ointressant för er?”

 1. Hej! Jag kan enbart svara för mig själv.

  Mål av typen: gå ned i vikt eller träna x ggr à jättehårt ger avsmak då de ger bilden av att utövaren är påverkad av ytliga mål som defineras av andra snarare än hen själv.

  Hur stor del av målet är egentligen ditt?
  Hur stor del av målet är egentligen ditt egna behov av att andra tycker att målet är ”rätt” mer än att du verkligen vill/behöver det?

  Vad händer om du inte passar in i bilden? Vem är det du egentligen vill bli bedömd som ”rätt” utav? Vad händer om du inte bedöms som ”rätt”, och kanske viktigaste – vafan spelar detta för roll i det långa loppet?

  Vad är poängen? Det vanliga svaret är ”jag mååår sååå mycket bättre”. Men ärligt talat, det säger även anhängarna av kollodialt silver.

  Summa summarum – våga ignorera omgivningens tabloididyll om ”lycka” och välj din egna istället.

  Jag hoppar dina xtreme-training-inlägg, men läser gärna dina börstankar eftersom jag upplever dem som dina egna.

  1. Tjena Olf!
   Jag förstår din poäng, absolut.

   När det gäller träning dock så är det och har alltid vart en riktigt stor del av mitt liv. Betydligt större än vad börsen och investeringar någonsin skulle kunna bli. Min blogg handlar 95% om investeringar, 5% om mitt liv. Just nu fokus på mitt liv då EXTREME challange tar all kraft, orkar helt enkelt inte skriva om både det och investeringar på kvällarna.

   Kommer dock att korta ner inläggen om träning ordentlige då jag ville vara specifik första veckan för att kunna ge tips till dem som är intresserade av att själva utmana sig själva. Kommer försöka orka reflektera lite börs också under de nästkommande 2 veckorna ungefär, sen blir det som vanligt igen.

   Du gör helt rätt, skippa EXTREME challange om du inte är intresserad och kom tebax när jag börjar snacka aktier igen 🙂

   Ha det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *