Dyr månad

Hej!

 

Det var ett tag sedan. Jag har haft fullt upp med en massa grejer i sommar. För det första så har jag hittills inte tagit ut någon semester i sommar. Tanken var egentligen från början att inte vara ledig alls utan jag hade tänkt spara semestern och plocka ut den i vinter, under de trista mörka månaderna i stället. Men så blev det alltså inte utan istället blev det så att vi bestämde oss för att besöka Mallorca i 4 veckor och vi åker den 12 Augusti, om nästan 2 veckor alltså. Känns grymt härligt. Först kommer vi att hänga på norra sidan ön i Alcudia och sedan efter en vecka kommer vi att bosätta oss i Palma resterande 3 veckor, behöver jag säga att jag längtar?

4 Weeks EXTREME challange, vilket inte blev särskilt populärt här på bloggen har jag fortsatt köra. Jag är inne på min fjärde vecka nu och jag har fortsatt tränat stenhårt. Jag har inte nått upp till flera pass exakt varenda dag men nästan, jag har tränat riktigt hårt och börjar vara i ganska bra form nu. Enda dagarna jag har tagit träningsledigt har vart söndagar, annars har jag tränat alla dagar de senaste veckorna.

Den här månaden är den dyraste månaden hittills i mitt liv och bara för att nämna några kostnader så kan jag lista några saker här under…

 • All inclusive maten betalar vi (ca 15 000 kr) för oss och barnen
 • Hotell 3 veckor (lite drygt 30 000 kr)
 • 2 stycken cyklar (ca 10 000kr)
 • Semesterpengar övrigt (20 000kr), sambon utan inkomst den här månaden!
 • Till sist semesterpengar i Mallorca under 3 veckor (20 000)

Över 90 000 kr ut den här månaden, behövs en gammal klassiker för att beskriva den känslan, O HARRE!

Från och med den 6 September när vi kommer hem så ska jag försöka fokusera på bloggen igen tänker jag. Givetvis ska jag försöka bjuda på en del foton så ni får se vad vi hållit på med på Mallorca. Det kanske rent av är någon annan där ute som ska dit? Vi får styra upp en kaffe i såna fall :).

Härnäst kommer en månads sammanfattning, får se om jag orkar trycka upp den i morgon. Hoppas ni har det fantastiskt och kom ihåg att den enda sanna förklaringen är bortförklaringen, i övrigt finns inga undanflykter. Be all u can be!

Tjao!

 

 

8 reaktion på “Dyr månad”

  1. Hej Sofokles!

   Tack så hemskt mycket. Jag ska verkligen försöka njuta så mycket det bara är möjligt. Längtar väldigt mycket nu….

  1. Tja miljonjakten!

   Jo det kommer bli grymt härligt, kan inte ens börja förklara hur mycket jag längtar nu 🙂

    1. Wow!

     Vi missar varandra precis, tror vi åker därifrån antingen 18 eller 19, vet inte exakt. Men ön är ju inte direkt stor så det är möjligt att vi besöker Alcudia under veckan. Blir det aktuellt så meddelar jag via bloggen på nåt sätt så kanske vi ses. Annars får du ha det så skönt det bara går, det ska jag ha i alla fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *