2 reaktion på “TILLGÅNGAR/SKULDER 29 JULI 2016”

 1. Tjena, grym blogg. Hittade precis hit genom att försöka lära mig lite mer om kassaflödesanalys som jag hittade ett äldre inlägg av dig på denna blogg. Jag är relativt ny på marknaden och är mestadels en utdelnings-jägare/investerare.
  Såg denna balansräkning, krigskassan din minskade med nästan med 100K på en månad. Var det efter brexit som du utnyttjade denna aktiereserv eller vad gjorde du?
  Ha de gött, kommer att lägga dig i min lista av mina bloggar som jag följer 🙂
  //PI60

  1. Tja passiv inkomst!

   Kul att du hittat bloggen :).

   jag är för tillfället på Mallorca så därför är det lite aktivitet på bloggen just nu. När det gäller Krigskassan så tror jag att jag handlade för cirka 20 000 första dagen efter brexit. Liksom många andra trodde jag att bättre köplagen skulle uppstå framöver därav att jag inte handlade för mer, men efter det har ju börsen gått som tåget.

   Resterande cirka 90 000 eller något sånt har jag plockat ut till lite privatköp (bland annat cyklar till mig och min tjej) sen har resterande reserverats för boende och aktiviteter under vå månad Spanien som vi upplever just nu. Fantastiskt härligt har vi det och jag hoppas att dr aldrig tar slut, vilken ö alltså. Grymma förutsättningar för en träningsnarkoman som jag.

   Tack för att du lägger till mig i din lista. Om jag någonsin hittar en sån lista på WordPress så lovar jag att lägga till dig också!

   Ha det gött!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *