Varför inte testa på att driva webshop?

Hej!

Jag inleder med samma ord som man vanligtvis brukar höra från Janne Björklund….

Men såhär

Som ni har märkt har jag inte lagt så mycket tid på bloggen sedan jag kom hem från Mallorca och det beror främst på 3 olika anledningar.

1. Var absolut nödvändigt att på kvällarna se igen alla avsnitt av Idol. Missade dessa i Spanien. ‘

2. NHL 17 har kommit ut, helkul faktiskt. Har spelat rätt mycket för att vara jag senaste tiden faktiskt, så kvällarna är ofta bokade

Man kan tycka att ovanstående anledningar borde vara nog men lyssna här nu, det kommer mera 🙂

Jag har nämligen gjort slag i saken och ska testa på försäljning via internet. Därför har jag engagerat mig lite i en hemsida som jag har för avsikt att starta framöver. Just nu är den fortfarande under uppbyggnad men om ni har lust att kika in på den redan nu så kan ni göra det genom att klicka här på lekfordon.se. OBS: sidan är inte riktigt klar ännu! det går inte att beställa än! Lämna gärna synpunkter och kommentarer här på vad ni tror om detta, det skulle uppskattas.

Jag har inga större förhoppningar om att det ska sälja som smör i solsken utan min förhoppning är att jag ska lära mig lite mer om hur det är att driva en liten internet buisness. Jag har kollat lite på större åtaganden men inser mina begränsningar och att jag inte har någon som helst erfarenhet. Så mitt mål just nu är att försöka skapa lite trafik och kanske till och med lite försäljning från sidan i framtiden, vi får se hur det går med den saken.

Givetvis kommer jag att erbjuda mina läsare här lite extra bra priser förstås om man skulle vilja beställa, men mer om det senare.

__________________________________________________________________________

När det gäller börsen och investeringar så ligger det högst upp på priolistan efter detta inlägg att skrapa ihop ett inlägg angående hur Augusti månad gått, jag har fortfarande inte fått ut det. Förmodligen lägger jag ut både Augusti och September samtidigt, lika bra. September är ju snart slut.

Som sagt, har ni synpunkter på lekfordon.se får ni gärna lämna dessa i kommentarsfältet. Jag mottager tacksamt alla synpunkter!

 

Ha det gött!

 

14
Leave a Reply

avatar
5 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Framtida FrihetAndréFrihetsmaskinendrommarenStefan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Framtida Frihet
Guest

Hej!

Kul att du dragit igång en webshop!

Jag har två frågor 🙂

Hur har du gjort för att bygga sidan? Är det med hjälp av WordPress, eller är det något annat?

Vart har du registrerat domänen och vart administrerar du sidan? Är du nöjd med hur det fungerar vid det stället?

André
Guest
André

Intressant inriktning. Inte så insatt på inom den marknaden men en liten fundering som jag kom och tänka på är att hålla sig väl ajour med lagstiftning (Transportstyrelsen..mm.) jag har själv inte provat en hoverboard men tycker det är lite lustigt att man får färdas i trafiken på en bräda. Konsekvenserna av en plötslig inbromsning i ren reflex borde kunna… Read more »

Frihetsmaskinen
Guest

Intressant! Har du tänkt att köra dropshipping eller ska du sitta på lager?

Mvh / Frihetsmaskinen

Stefan
Guest
Stefan

Oj, det låter spännande och jag gillar konceptet på sidan faktiskt. Jag har en 9-åring som tjatar om en hoverboard här hemma. ? Försöker att inte ge med mig för snabbt. Det är nyttigt för dem att längta. Du får gärna skriva lite om hur mycket jobb det är med att driva verksamheten sen. Hade varit intressant.

Makrill
Guest
Makrill

Saknar en sån här…

https://goo.gl/images/zOGr1r