Lundaluppen är tillbaka…..Yessss :)

Hej!

Äntligen fredag….igen!

Jag håller ju på med mina grejer vet ni, eller hur? Har ju som ni kanske märkt lite svårt att inte utmana mig själv på olika grejer. Tidigare har det ju vart lite olika saker, vasalopp sattsning, 4weeks extreme challange, LCHF veckor och en massa annat.

….nu är det dags igen, blah!

Den här gången har jag kommit överens med en arbetskompis att vi ska köra strikt LCHF i en hel månad. Ok, det är väl inte så mycket med det tänker ni, men det är det ska jag tala om för er. Därför att denna gången har jag bestämt mig för att inte dricka en droppe alkohol under hela den tiden…..Då har jag bara en fråga. Hur fan gör man då? Kan tala om att nu är det första fredagen och aldrig någonsin har jag vart så sugen på att gå på systemet. Fan å att jag ska måsta hålla på hela tiden med massa grejer.

Över till något roligare istället, det är ju ändå fredag….

Lundaluppen kör igång igen

Såg idag att en bloggare som många känner till, Lundaluppen, sätter igång med sin blogg igen. För er som eventuellt inte känner till honom så rekommenderar jag er skarpt att börja läsa den bloggen. Personligen tycker jag att (när han höll på för något år sedan) att han var den bästa bloggaren av alla. Det är inte ofta jag säger så om andra bloggare eftersom att jag tycker att alla drar sitt strå till stacken. Men med Lundaluppen är det annorlunda eftersom att han hade en pedagogiskt touch i sina inlägg som för andra är mycket svårt att kopiera. Han hade ett sätt att skriva och förklara svåra saker på ett enkelt sätt vilket kan vara jäkla svårt. Dessutom var det alltid intressanta inlägg. Så djäkligt kul att han är tillbaka och jag hoppas att han är transparent med sina innehav eftersom jag är så nyfiken av mig, hehe.

Ha nu en bra helg på er!

 

 

2 reaktion på “Lundaluppen är tillbaka…..Yessss :)”

    1. Hej Slimis!

      Jo, riktigt kul att han kör igång igen. Han är mycket kunnig vad gäller värdeinvesteringar och det ska bli skitkul att följa honom live för mig. Jag har bara läst hans alster bakåt i tiden eftersom att han slutade före eller i samma veva som jag började läsa aktie och investeringsbloggar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *