Tänkvärt, hoppas jag!

Hej!

Hoppas allt är bra med er! Själv är ja så inihelvete jävla förbannad just nu eftersom att jag just förlorat ett chackparti mot nån snubbe som jag (efter att jag förlorat) var fullständigt övertygad om fuskade. Trots att jag kan allt om sportsmanship efter en rackarns massa år i branschen så kan ja inte låta bli att vara en kass förlorare.

De e fan helt omöjlig för mig att förlora med värdigheten i behåll. Helt ärligt vette fan hur man gör det. Ger jag mig in i nånting så gör jag det med inställningen att jag kommer att bli riktigt bra på det. När jag väl har satt den antennen på skallen så är den otroligt svår, faktiskt näst intill omöjligt att plocka bort, den bara finns där, å det har den alltid gjort.

Måste bara dra en kortis – när morsan levde följde hon med en gång för att kolla på en av mina tennismatcher, det var cirka 20 år sedan. Första och enda gången hon hängde med. Hon slängde på sig sin fuskpäls och verkligen låtsades intressera sig för det jag höll på med. Starkt gjort av henne förövrigt måste jag säga, hon tog med sig min mormor som support.

Tyvärr blev tillställningen inte riktigt vad hon hoppas på. Missförstå mig rätt nu, mamma var riktigt snäll men hon var som morsor i allmänhet är, lite för nära, lite för rak och lite för intresserad….

Nåväl….

Mamma hade ju hört nånstans (hon jobbade som frisör) att hennes son (jag) var ganska bra på tennis, så hon tog som sagt med sig sin mamma för att kolla upp hur det verkligen var med den saken. Det enda hon visste då var att jag var jäkligt dålig förlorare så det ville hon ju verkligen inte se där. Jag kommer ihåg att hon sa till mig – Sköt dig snyggt nu!!! Tror ni ja lyckades med det? Nä!

Blev så inihelvete förbannad när jag insåg att min motståndare var bättre än mig så jag hade svårt att kontrolera mina känslor. Racket flög i ilska rätt ner i marken å både mormor å mammas haka hängde med rätt ner i marken. Jag kollade vid det tillfället upp mot läktaren och såg mammas min men förstod inte då att det inte var ilska hon kände utan skam för att hennes son bettede sig så otroligt dåligt vid det tillfället. (mormors min ska vi inte ens prata om, särskilt eftersom att det kan ha flugit nått olämplig grovt könsuttryck ur min mun, minns inte vilket dock) Den insikten har för mig kommit långt senare. Efter det så kom hon aldrig någonsin mer och kollade på någon tennistävling igen, morsan alltså, jag förstod inte varför….

Jag skulle så gärna vilja avsluta detta inlägg med nått riktigt fint, jag suddade och startade om flera gånger, men sanningen är inte alltid så himla fin. Jag är fortfarande dålig förlorare, jag har fortfarande ruskigt dåligt samvete för att enda gången morsan kom och kollade på min match – var jag tvungen att kasta sönder racketen i ilska. Jag önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden och istället gjort min mamma stolt vid det tillfället. Jag önskar att jag på något sätt hade kunnat visa henne att jag var glad att hon följde med och visade engagemang……men det fattade jag inte då……då handlade allting bara om att vinna. Å nu är det tyvärr försent…..nu är hon borta…försent att ångra sig……nu finns det inte längre några ord….ingenting!!

Nu vill inte jag vara mister surpuppa som förstör stämningen för alla runtomkring utan jag vill bara påminna alla om att det viktigaste i livet är att vårda sina relationer. Pengar är kul…..med det är inte allt. Det viktigaste som finns är familj och vänner! Utan minasta lilla tvekan, i alla fall om du frågar mig. Kom ihåg det!

Ska jag publicera eller ej….hmmm vänta får ja fundera en stu…

Puss på er! Å skål 🙂

 

 

 

6 reaktion på “Tänkvärt, hoppas jag!”

  1. Hej David!

   Det är jobbigt att vara Fingerprintägare nu, det går det inte att komma ifrån. Jag tror inte att så många just nu är så nöjda med vare sig styrelse eller VD, men min förhoppning är ändå att det kommer att ändra sig.

   Det är inte så att bolaget helt plötsligt är dåligt, jag kan i alla fall inte se det. Man är fortfarande världsledande på en ny brännhet, för att inte säga skållhet marknad. Vill man inte ha risk ska man inte satsa såklart men gillar man branschen och vad bolaget presterar så kan inte jag se annat än att vissa (typ jag) vill fylla på snart. Jag väntar bara på insiderköp, sen handlar jag med mer.

   Men med det sagt så gillar jag inte att man missade sin prognos, verkligen inte. Det finns tyvärr inga bortförklaringar, siffrorna talar sitt tydliga språk och risken har därmed om du frågar mig ökat i bolaget. Tanken att sälja har slagit mig men då jag inte kan komma på många andra argument förutom att aktiekursen rasar så sitter jag än så länge kvar.

   Men jobbit e de….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *