Uppdaterat sidan

Hej!

Idag

Har suttit ikväll och uppdaterat det mesta på sidan. Är det något jag har bommat så får ni gärna påpeka detta, alltså om ni hittar något gammalt fel som är trasigt….

Det känns förbaskat kul att vara igång igen. Inte bara med bloggen utan sparandet och nyinvesteringarna också. Äntligen är jag med på banan igen, känns som jag har vart lite utanför ända sedan november förra året. Men nu ska allting vara grönt igen så nu är det bara att tuta och köra.

För att ni ska få en snabb överblick över hur det ser ut i mitt sparande så drar jag lite info här nedan, sen är det bara ni följer med på min resa mot 6 mille igen….

Totalt sparande på Avanza: 1 312 530 kr

Antal Aktier: 20 st

Antal fonder: 12 st

Utdelning hittills 2017: 35 315 kr

Prognostiserad utdelning för hela 2017: Cirka 50 000 kr

I år har jag varit tvungen att plocka pengar från utdelningen för att kunna spara ihop till skatteåterbetalningen vilket absolut inte var det minsta roligt. Så dessa har jag inte kunnat återinvestera igen som jag helst hade velat. Sen har jag haft stora utgifter senaste dryga året som sumeras följande av vad jag kommer på nu bara….

Ny bil: 420 000 kr

1 Månad i Spanien: 50 000

40 års firande: 50 000 kr

Cyklar: 10 000 kr

530 000 spänn alltså, förutom det där vanliga som man bränt på bärs, restaurangbesök, nya Huawei pro 9  och annat lattjo lajban, men nu är det fokus som gäller, fokus på sparande och investerande. Inga mer jätteonödiga storköp hädanefter (hoppas jag). Tack vare att börsen har gått så bra så har jag ändå kvar en redig slant på Avanza men som ni ser ovan så skulle det ha kunna varit ordentligt mycket mer. Nåja, så är det.

Kom igen nu drommarn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *