Bloggar alltså…

Fy fasiken, det här med att skapa en blogg som ser ok ut är inte helt enkelt för mig alltså! Dels så ska man kunna skapa jpeg, hotpeg, hotmailpeg och jag vet inte allt vad det kallas. Dessutom så ska man ju lyckas synas också så man ska ha all in seo pack, sampang see mee see u 1 time, 2 time å helst 3 times.

Nu senast har jag försökt hitta en räknare som räknar antalet besökare på min sida. Jag har ingen aning om den jag har där nu fungerar eller inte, men jag ska ge den en chans i alla fall. Kan ju vara lite kul för er som följer att se hur många som följer bloggen!

Har varit hyfsad bra respons än så länge och jag ligger på ca: 100 besökare per dag hittills. Jag antar att många tycker att det är lite men för mig är det många. Ska fortsätta lördagskvällen nu så ha en bra kväll allihopa. På måndag kör börsen igång igen! Njut av helgen 🙂

4 reaktion på “Bloggar alltså…”

 1. Det finns inte överdrivet många som är intresserade av spar/investeringsbloggar så jag tycker hundra personer på en dag låter som många för en ny blogg.

  Men är målet att ha många läsare eller att få en ventil för saker du tänker på och som du vill testa mot verkligheten? Många läsare kanske ökar chansen för insiktsfulla kommentarer. *shrug*

  1. Helt klart är tanken med bloggen att ha en ventil mot världen för mina investeringsbeslut. Egentligen skiter
   jag i om det är 10 eller 1000 som följer den. Ingen skulle tro mig om jag sa det men så är det. Men varför startar du en blogg i såna fall skulle folk tänka. Det är inte helt lätt att svara på det.
   En anledning är som du sa att jag vill testa mina ideer mot omvärlden.
   En annan faktor är att bloggen hjälper mig att hålla mig till min plan och inte virra runt i äventyr som jag inte kan hantera.
   Dessutom bor jag ju långt uppe i Norrland så nånting ska jag ju ha att göra efter jobbet också 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *