Vilken start på rapportsäsongen!

Hej!

Idag redovisade Atlas Copco sin kvartalsrapport nr 3 i ordningen, och vilken rapport de bjöd på.

När det gäller vinstökningen så låg den i linje med vad analytikerna hade förväntat sig. Orderingången däremot, den var nästan dubbelt så hög som konsensus, vilken otrolig efterfrågan det är på Atlas produkter just nu. I tider när basindustrin och gruvnäringen går bra så gynnas företaget och det är såna tider vi upplever vi just nu. Mr Market gillade rapporten, tog till sig framtidsutsikterna och skickade upp aktien drygt 2,3%.

Mycket bra jobbat 🙂 

I morgon har vi Telia C och Tele 2 som ska rapportera, 2 spännande rapporter som jag ser fram emot.

När det gäller Telia C så väntar jag mig inte några stora överraskningar, utan en mellanmjölk rapport, ligger helt i linje med mina förväntningar.  Allt annat ser jag som en överraskning, både på upp och nedsidan. Ska ändå bli intressant att se vad Dennelind och Co kommunicerar.

Tele 2 däremot känns lite mer spännande. Här kan det flippa eller floppa, känns det som. Jag är ju positiv i grunden så jag tror och hoppas på en flipp likt Atlas Copco som idag levde upp till analytikernas förväntningar.

Det tror jag Tele 2 kommer att göra i morgon också…..

I morgon får vi resultatet svart på vitt, kul!

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *