Uppdateringar på bloggen

Hej!

Äntligen Fredag! Jag har varit sjuk hela veckan så för mig har det varit en ovanligt lugn vecka. För er andra förstår jag att det är skönt att kunna låta stressen rinna av och förhoppningsvis bara kunna koppla av. Själv har jag haft fullt upp med att uppdatera bloggen senaste dagarna. Jag har bla: skrivit om mina mål för 2019, jag har skrivit ihop en ”välkommen” sida uppe i hörnet, fipplat med både blog roll och excell arket och lagt till en del nya ”widgets” på sidan. Det har varit riktigt kul faktiskt att fundera på hur jag vill att bloggens presentation ska se ut, det var länge sedan jag uppdaterade den.

Jag har nu och då tänkt genomföra en del omröstningar här på bloggen. Den första som ni ser här på bloggen handlar om huruvida ni som läser tycker att sverigedemokraterna ska få sitta med i regering. Lämna gärna din åsikt. Det är ingen reklam eller något annat konstigt påfund och du är helt anonym, det är bara en kul feature.

Jag har för första gången också startat ett Twitterkonto kopplat till bloggen På twitter kommer jag att uppdatera om nyheter som jag tycker är aktuellt för stunden. har du lust att följa mig där får du gärna göra det. Du ser länken till vänster i menyn. Det har inte direkt strömmat följare dit så vi får se hur det utvecklas framöver.

Nu är det bara en nöt kvar att knäcka ikväll. Ska vi se ”på spåret” eller ”skavlan”? Visst fasen, jag kan ju se båda 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *