Ny vecka

Hej och god morgon!

Förra veckan var jag sjuk i stort sett hela veckan så för mig börjar arbetet om idag. Ser fram emot veckan faktiskt, inte minst aktiemarknaden förstås. Kommer den starka trenden att fortsätta inför rapportperiod eller var det en tillfällig uppgång vi fått se? Det återstår att se.

I veckan börjar årsrapporterna trilla in och på Torsdag är det Avanza som redovisar 2018. Nu äger inte jag Avanza men jag följer ändå bolaget och det är möjligt att jag kommer att köpa in det till min portfölj under året. Hade jag inte haft övervikt mot finans-branschen redan så hade jag tidigare köpt in bolaget.

Annars är det först nästa vecka som mina bolag börjar rapportera och först ut bland mina bolag är Castellum Onsdag den 23, det ser jag fram emot.

Nu har det börjat trilla in några följare på Twitter, va kul 🙂 Vill du följa mig så har du länken till vänster.

Ha nu en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *