Swedbank

God morgon!

Enligt företagskalendern på Avanza så är det följande bolag som redovisar idag..

Autoliv – Årsrapport

BillerudKorsnäs – Årsrapport

Elanders – Årsrapport

HiQ – Årsrapport

Lagercrantz – Delårsrapport

Lead. Edge Materials – Årsrapport

Lucara Diamond – Årsrapport

MobiPlus – Årsrapport

NAXS – Årsrapport

Pfizer – Årsrapport

SKF – Årsrapport

SSAB – Årsrapport

Swedbank – Årsrappor

Av dessa är det bara Swedbank som jag äger i min portfölj. Jag kommer dock att hålla ett öga även på Lucara diamond och Autoliv då jag tycker att de är intressanta.

Swedbank då?

Jag tror att Swedbank kommer att visa upp en stabil rapport. Tidigare har det varit korruptionsoro och amorteringskrav bland annat som har legat som ett orosmåln över aktien. Sen tror jag också att uppstickarna som kommer med sina fina erbjudanden – Avanza till exempel – utgör ett reelt hot mot de traditionella bankerna. Men trots att dessa moln ligger kvar så är det många som har sina bostadslån i Swedbank och banken har cirka 3,1 miljoner kunder enligt hemsidan.

Det som har varit den absolut förstarankade anledningen att jag har ägt Swedbank har varit utdelningen. När rapporten kommer nu så faller en del under radarn för mig men informationen om utdelningen kommer inte att gå mig förbi. Det är den som är mitt fokus idag, kom igen nu Swedbank!

Obs! Kom ihåg att rösta vilken bank som du tror kommer att gå bäst 2019! Du hittar omröstningen till höger på bloggen!

Ju fler som röstar desto mer intressant blir resultatet!

Ha en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *