God Morgon

Dags för friår?

Nu har man hunnit ladda om batterierna ett tag sedan de hektiska rapportveckorna. Idag är det tisdag och jag har precis stigit ur badrummet, det blev en längre dusch än vanligt i morse då jag filosoferade kring olika alternativ för framtiden.

Jag skriver sällan om exit planer och liknande här på bloggen och det beror på att jag inte bestämt vad jag vill i framtiden. Jag vet inte om jag vill sluta jobba, om jag vill gå ner i tid eller om jag vill starta eget? Det finns gott om alternativ. Det enda jag är helt säker på är att jag vill gör en kraftig förändring eftersom jag känner att livet jag lever nu stressar mig otroligt mycket. 2 saker som stör mig mycket i min nuvarande levnadssituation är att jag inte hinner med träningen och att jag känner mig helt inrutad i rutiner. Det känns inte som jag kan styra min tid – det vill jag förändra.

Kommer ni ihåg friåret? Jag tror faktiskt det var miljöpartiet som låg bakom förslaget som genomfördes i början av millenniet. Idag har jag börjat fundera på om det skulle vara nånting som passar mig och något jag bör börja planera inför? Jag kanske ska ta en paus från arbetslivet 2020, dra ned på levnadskostnaderna och bara göra som frihetsmaskinen – göra vad jag vill? Det var länge sedan!

Jag ska fundera på saken!

Ha en bra dag!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of