Swedbank igen

En pil nedåt….och en gubbe!

Hej!

Idag har jag inte hunnit kolla någonting överhuvudtaget på börsen förrän precis nu när jag sätter mig ned hemma vid köksbordet.

OJ, är min första reaktion, vad Swedbank har backat mycket. Var det 12-13% igår och idag över 9% till. Det är ett rejält nedställ på 2 dagar i ett bolag av den magnituden. Jag undrar om det hänt någon gång sen finanskrisen? Det ruckar rejält i förtroendefogarna just nu och det är mycket möjligt att osäkerheten kommer att pågå under en ganska lång tid. Jag är en av dem som kommer att fylla på i bolaget när jag får möjlighet men jag kommer inte på något sätt att gå ”all in”.

Trots detta nedställ och att jag tror att det på sikt kan vara ett bra läge att gå in nu, så tänker jag inte satsa alla pengar i Swedbank. Jag kommer att följa den strategi jag haft senaste åren och fördela mina insättningar på olika bolag. Jag tror att jag kommer att sätta in en större summa än jag normalt skulle göra i Swedbank om aktiekursen håller sig på den här nivån, men jag kommer inte att agera dumdristigt och jag kommer att följa nyhetsrapporteringen närmaste tiden.

Jag har agerat dumdristigt tidigare i ett bolag och då gjorde jag följande fel…..

  • Jag satsade alldeles för mycket pengar
  • Jag fyllde på alldeles för mycket i nedställ eftersom jag såg det som en naturlag att det måste stiga igen…..”det måste det inte!”
  • I got cought in the moment – det tänker jag föröka att inte bli igen.

Det företaget hette fingerprint – jag lärde mig en läxa, att hålla mig till en bra strategi – nu försöker jag följa den.

Ha en bra kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *