Semesterdag

Hej

Idag har jag tagit en semesterdag och jag har just varit och lämnat dottern på förskolan.

Jag kände direkt i morse att något var annorlunda. Jag satte mig ner och tittade på barnprogram med dottern och vet ni vad? Jag var inte stressad – extremt ovanlig känsla, men jäkligt skön. Min dotter brukar säga till mig att pappa är aaaaaldrig stressad, det är tur att hon inte vet hur det känns inombords.

Efter jag hade lämnat av henne åkte jag på Coop och handlade, strosade runt i butiken bland flera pensionärer – ”jaha, det är så här det brukar se ut på dagarna” tänkte jag. Jag brukar aldrig vara ledig om inte alla andra är det också. snacka om att det var lugnare tempo där klockan 08:15 jämfört med 18.15.

Idag tänkte jag att jag kanske skulle städa lite, sen kanske åka lite längdskidor hmmmmmm….men först ska jag kolla börsöppningen!

Ha det bra idag!

4 reaktion på “Semesterdag”

 1. Varför lämna barnet på förskolan du är ledig. Jag hade alltid barnen hemma när jag var ledig. Det blir annat när de går i skolan.dock får de kortare dagar om jag skulle vara ledig en vardag.

  Mvh PB?

  1. Tjena pappa!

   Jag förstår frågan, den är rättfärdigad!

   Dottern går 1 an och har således skolplikt. lämnade henne på fritids ska vara den rätta benämningen, blandar ihop förskola med fritids ibland!
   Sambon hämtade henne när skolan slutade så egentligen inge konstigheter!

   ha det bra!

   1. Hej!
    Vad bra. Har svårt med föräldrar som lämnar barn på förskolan när de själva är lediga. Det är något helt annat när de går i skolan. Då får de ju inte vara hemma.
    Tack för förtydligande.

    Mvh PB?

    1. Hej pappa!

     De e lugnt! jag tänker likadant!

     Jag tycker det är ok om det händer nån gång ibland, det kan finnas rimliga förklaringar till det. Men det är inte ok om det sätts i system.

     Ungarna är bara små under en kort period, det gäller att inte blinka, för då missar man det!

     Ha det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *