Äntligen fredag

Hej!

En turbulent vecka med Swedbank i fokus börjar lida mot sitt slut. Jag tror att de som vågade ta position kom in på en riktigt bra inköpsnivå så grattis till er. Som med all handel i alla bolag så innebär all form av aktie och fondsparande/investerande risker och det är inte säkert att utfallet blir som man önskar. Jag har många gånger förespråkat strategi som en säkerhet för att man inte blir dumdristig och det håller jag fast vid.

Med strategi menar jag några grundregler som man försöker hålla sig fast vid. Min syn på strategi handlar om att försöka söka avkastning men inte till för stor risk. Min portföljsammansättning har egentligen utgått från den meningen – söka avkastning – men inte till för stor risk.

I nästa vecka kommer jag att ha möjlighet att fylla på lite aktier och då kommer jag att fylla på i Swedbank så länge aktien håller sig under mitt GAV på cirka 180 kr/aktie.

Jag tänker också fylla på i några andra bolag och som det ser ut nu kommer jag fylla på i Acadian Timber och Net ent också, det är planen för nästa vecka. Under förutsättning att inte något särskilt händer förstås.

Men nu är det fredag – Njuuut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *