Äntligen Fredag

Hej!

Du kan redan nu spela drommaren helgquiz. Som vanligt har jag lyckats trycka in lite börsfrågor. Klarar du alla?

Jobbveckan har just avslutats och jag har precis satt mig ner vid köksbordet. Min dotter och sambo ligger i soffan och kollar på gamla bilder i telefonen på när dottern var liten och jag smattrar lite på datorn under tiden. Har just käkat kyckling och Yoghurt och längtar efter att slänga mig ner i soffan och ta det lugnt.

Så här summerar drommaren veckan som har gått…

  • Träning: Mycket bra – dubbla pass varje dag, Mån-Torsd styrketräning på lunchen och ett kondition/kardiopass på kvällarna. 5/5 möjliga. Välförtjänt återhämtning i dag och sen är planen slalom i morgon och längdskidor på söndag.
  • Investeringar: Det har varit lite upp och ner i veckan för min portfölj och såhär på fredagskvällen så verkar det som att den slutar ungefär 1% ned. Jag har passat på att fylla på lite nyinvesteringar vilket jag redovisade i gårdagens inlägg och det blev Net Ent, Nobina och Swedbank som fick fler kamrater att leka med.
  • Jobb: Det har varit en ganska tuff vecka med en del svåra beslut. Nästan att jag har lite ont i magen över vissa faktiskt, kommer hem med en liten klump i magen idag angående hur jag bör hantera en sak. Ibland finns det helt enkelt inga lätta svar utan man får välja lite mellan pest eller kolera – så är det bara.

Vad händer i helgen?

Ikväll kommer jag lägga ut “fredagsgarvet” men det kommer inte att vara en rolig video denna gång utan en “feelgood video” istället. Vad det blir får ni se om en stund. I morgon ska jag lägga ut helquizzet vilket jag hoppas att jag orkar konstruera i kväll. Men nu bär det iväg på andra äventyr vilket innefattar en tur med kärran.

Ha en riktigt bra fredagskväll!

3
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
FreddddrommarenFredde Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Freddd
Guest
Freddd

Men vasegod!

Sugndkee = köpsignal. Jäkla Iphone 😡. Förstår att Du undrade 😂

Ja men det är ju det! Snart kommer dom första utbetalningarna. Om en dryg vecka 🍾

Men tack!

Jepp blir PW och rodd i morgon!

Ha en grym helg!

Fredde
Guest
Fredde

Alltid trevligt att ta del av dina dagliga kommentarer och uppdateringar. Väldigt trevligt skrivet!

Har investerat i en roddmaskin och träningsbänk. Måste ta tag i träningen!

Plockade själv in lite aktier enligt de sugndkee jag själv har skapat. Ligger inne med ca 30%.

Utdelningsportföljen fick utökning igår. Nu ligger den i träds inför nästa insättning vid lönetime!

Trevlig helg!