Tele 2 Extrautdelning

Hej!

1:sta juli 2019

Som jag har väntat på besked om Tele 2 extrautdelning. Så för någon dag sedan så lät kobjällran i nyhetsflödet och jag blev uppmärksammad på att
det nu snart är dax. Styrelsen har kallat till extrastämma den 22 Augusti och då ska förslaget formellt fastställas efter traditionsenlig omröstning och därefter ska den betalas ut den 29 Augusti till alla aktieägare

Förslaget ligger på 6 kronor per aktie vilket är i linje med vad jag har förväntat mig efter nyhetsrapporteringen senaste tiden så jag är nöjd. Jag vet att vissa aktieägare hade hoppats på ännu högre – upp emot 10 kronor – men det finns också de som trodde på lägre utdelning så summa summarum är jag nöjd. Jag äger cirka 1000 aktier så för mig blir det 6000 kronor extra till sommarkassan och det passar perfekt för gissa hur mycket jag ska betala tillbaka på skatten?

-Just det, 6000 spänn!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of