Min sida har blivit seg!

Hej!

Min sida har senaste veckorna blivit ruskigt seg och jag vet inte riktigt varför. Det började med att jag i aktivt läge (redigeringsläge) blev vidarebefordrad till helt andra sidor när jag klickade på olika länkar på min egen sida. Därefter så började det ta lång tid att ladda min egen sida.

Som ett led i att komma till rätta med problemen så har jag tagit bort allt extra “krimskrams” som jag haft på sidan. Med det menas schacket, bildspelet, omröstningarna och annat som jag haft som extra grejer.

Nu kan jag redigera igen utan problem men sidan är fortfarande seg så jag tänker kontakta ansvariga för att höra om det är något annat jag kan göra.

Jag ber om ursäkt om sidan är segare än vanligt och jag hoppas att jag löst problemet inom en snar framtid!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of