Nu är jag tillbaka igen

Hej!

Det var ett tag sedan sist! Hoppas läget är bra.

Anledningen till att jag har varit borta ett tag var att jag inte betalade in avgiften till One.com. Jag funderade faktiskt på att sluta blogga ett tag. Anledningen är att jag har en ganska liten läsarskara och periodvis tar faktiskt bloggandet för mycket kraft från annat. Jag jobbar ju, tränar och har barn och så vidare så det gäller att ha ork till allt och prioritera.

Men så insåg jag att bloggandet ändå är ganska kul så nu har jag pyntat ockrarna på one.com för ett år till i alla fall. Nu har jag dessutom gått ned till 80% arbetstid och jag är ledig varje onsdag. Superskönt med en break mitt i veckan måste jag säga. Det kommer jag nog att fortsätta med så länge jobbkarriären fortsätter. På onsdagarna kör jag samma rutin hela tiden – 08:00 skjutsar ungen till skolan, 10:00 kollar avanza – 11:00 sticker och simmar -13:00 Lunch, 14.00 hem och vilar – 15″ish” hämtar ungen – 17:00 sticker på gymmet, 19:30 käkar middag 23:00 natti, underbar dag!

Avanza då?

Jo då, det knallar. Jag kan ju inte i närheten mäta mig med fantasibloggarna som sparar mer än vad jag tjänar varje månad – men det kryper sakta framåt. Jag har ju en riktig pensionärsportfölj på riktigt så det är sällan det blir några stora rörelser. Trots nästan 1.6 miljoner på kontot så är det upp eller ned några tusenlappar varje dag, små rörelser alltså och det passar mig.

Ok! Fortsättning följer!

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
drommarenTryggpension Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Tryggpension
Guest

Hejsan

Kul att du dyker upp igen!
Jag är en trogen följare, så mig slipper du inte oavsett hur sällan du bloggar 😊
Själv bloggar jag bara när jag känner för det.
TP