Så gjorde jag i Hemfosa

Hej!

Efter att ha läst på lite extra idag angående SBB förmodade förvärv av Hemfosa så bestämde jag mig för att jag ville hänga med på resan med
Ilija Batljan och SBB framöver.

Men det var inte självklart, långt ifrån faktiskt. Sedan beskedet tillkännagavs har jag lutat åt att sälja mitt innehav i Hemfosa över börsen. Planen var att investera pengarna någon annanstans – kanske i en annan bransch – men jag ändrade mig. Ju mer jag läste på om SBB desto mer villig blev jag att hänga med framöver. Kvartalsvisa utdelningar 20-21 var bara en av fördelarna och med den största fastighetsaffären i svensk historia och med ett bolag som blir Sveriges fjärde största fastighetsbolag efter Balder, Castellum och Fabege så tyckte jag att det kunde vara värt att hoppa på tåget.

Så med anledning av att jag gärna hänger med på den här spännande resan så valde jag i motsats till många andra alternativ nummer 3 på Avanza. Så många SBB – aktier jag bara får. Pengarna som eventuellt (mest troligt) blir över kommer jag förmodligen att lägga i Nobina eller Acadian Timber Corp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *