Nytt bolag i portföljen

Hej!

Idag såg jag att mix&match erbjudet angående uppköpet av Hemfosa gick igenom i fredags. Den här bilden möttes jag av när jag spanade in transaktioner idag..

Jag valde som jag berättat tidigare att få så många SBB aktier som möjligt för Hemfosa pengarna. Tolkar jag det rätt ser det ut som att jag har fått 2651 aktier i uppköpsbolaget SBB och 5 600 kr i cash för 47 Hemfosa aktier. Det innebär att jag har en liten kassa nu på totalt 13 000 spänn som jag ska investera i något annat bolag.

Jag tror jag ska fylla på en del i Fortum faktiskt. Jag har länge väntat på att den aktien ska gå ned i pris men nu orkar jag inte vänta längre. Jag tror rätt mycket på bolaget och det är en fin utdelningsaktie att äga. Helst skulle jag vilja fylla på den kring 15kr/aktie men man kan ju inte få allt här i världen. Sen planerar jag att fylla på i Acadian timber och Nobina också och vi får se hur fördelning blir.

Kul med ett nytt bolag i portföljen alltså. Det blir en spännande resa att följa med början i morgon va?. Hemfosa ut – SBB in!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of