Vill du sprida riskerna?

Hej! (Inlägget är en Annons och innehåller Affiliatlänk)

Har börsfallet fått dig att att fundera kring din fortsatta strategi och riskhantering? Vill du sprida dina risker?

I såna fall kanske det här inlägget kan intressera dig!

Ni som följer bloggen kanske har sett att jag har haft med Inlåningsföretaget Viaspar som reklam i vissa inlägg. Viaspar erbjuder räntesparande på sparkonto och kapitalkonto med upp till 10,35% ränta.

Jag vet att flertalet som läser den här bloggen har stenkoll på riskhantering och tänker sig noga för innan man placerar sina hårt förvärvade pengar och det tycker jag är sunt. Man ska vara noggrann i sin planering och bekväm med sin strategi – det är viktigt långsiktigt.

Risk

Den största risken som jag ser det med att ha ett räntesparande på Viaspar är att det inte finns någon insättningsgaranti vilket innebär att om företaget hamnar i obestånd så riskerar kunden att förlora sina pengar – den risken ska man som sparare vara införstådd i. Precis som man ska vara medveten om att man kan förlora sina pengar om man satsar dem på aktier.

Det finns dock en begränsad nedsida och det är att man enligt regelverket högst får spara 50 000 kr totalt.

Sparkonto:

ViaSpars sparkonton har rörlig ränta, f.n. 4.50%, fria uttag och inga kontoavgifter eller uttagsavgifter. Första insättning på sparkontot är 5000 kr. Därefter är minsta insättning 500 kr.

Kapitalkonto:

Med kapitalkonto kan man välja bindningstid från 3 månader till 3 år och få upptill 10.35 % per år i sparränta! En kund kan sätta in sammanlagt 50 000 kronor på alla sina konton hos ViaSpar. Minsta insättning till kapitalkonto är 5000 kronor.

Investera hos Viaspar

Om du funderar på att sprida dina risker och skulle vilja ha mer information så kan du gå in på Viaspar hemsida och läsa mer om vad de erbjuder sina kunder. Du förbinder dig inte på något sätt till någonting utan länken nedan leder dig till deras hemsida där du får en bra överblick direkt!

Viaspar.se

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of