Fyllt på…

Passade på att fylla på i TeliaSonera i dag då aktien återigen hamnade under  45 kr!

Antal: 157 (totalt 312 nu)

Kurs 44.70 (GAV 46,53)

Summa 7017 kr (totalt 13778)

Funderade en stund på om jag skulle köpa på mig en större del men valde att avvakta. Vill se vad som händer med aktien efter historierna kring Euroasien. Telia kommer att försöka hålla en jämn och hög utdelning i alla fall i närtid, se tex här. Vad som händer framöver är väl svårt att sia om men jag gillar Telia skarpt och tror på dem.

Swedbank

Min plan är att fylla på 5000 kr i Swedbank om de går under 180 kr.  Fortsätter de nedåt kommer jag att fundera på att köpa på mig för 10 000 till under 175 kr. Swedbank är lite sisådär, hatkärlek för mig. Visserligen har de nästan kånkat och haft otroliga problem under kriser, men de har ju inte gjort det, eller hur? Utan de har ju bouncat tillbaka och gått riktigt stark efter kriserna. Så min slutsats är bara de överlever så kommer det att gå bra 🙂

H&M

Min plan med H&M är att fylla på med 20 000 om de går under 290 kr. Då kommer det bolaget att bli överlägset störst bland mina aktier. Men det känner jag mig trygg med med H&M. Jag skulle kunna gå in egentligen redan nu under 300kr men jag tar lite höjd då de redan är mitt största innehav samt att jag misstänker att vi kan ha ett par stökiga veckor till framför oss. Det är möjligt att jag köper in mig redan i morgon om aktien fortfarande är under 300 då.

MMmm Telia fyllde jag på i idag. H&M och Swedbank funderar jag på att fylla på i, det har ja sagt nu. Längre har jag inte tänkt än, men det kommer ju en ny dag i morgon?

Vilka aktier kommer ni att köpa in eller fylla på i närmast?

2 reaktion på “Fyllt på…”

 1. Själv fick jag sålt lite fonder på banken i fredags, så igår var pengarna på Avanza.
  Köpte direkt Akelius Residential Pref till mitt räntekonto, samt några Novo Nordisk (de tillverkar insulin, och jag har diabetes i familjen) och några Fortum Oyj.
  Nu avvaktar jag ett tag, men vill gärna fylla på Swedbank jag med.

  1. Jag har tittat lite på Fortum Oyj tidigare faktiskt men beslutade då inte köp. Nu när du nämnde företaget gick jag in och kikade lite grann. Det blev Norfolk istället, varför vet ja inte riktigt. Du får hoppas på en kall vinter du 🙂
   Novo Nordisk känner jag inte alls till faktiskt. Men det är bra att satsa på något där man har lite hjärta.).)
   Jag kanske ska köpa Nike ändå…….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *