Antal besökare och Fingerprint igen

Jag har ett rätt stabilt flöde av människor som läser bloggen, det är riktigt kul. Ett helt gäng av oss är säkert likadana, vi glider runt varje dag och kollar olika ekonomi/investerings bloggar. En del av er kanske är rätt nya och nån kanske nyss har fått upp ögonen för detta. Välkommen i såna fall 🙂

Jag har ju min blogg på WordPress via webbhotellet one.com. Där ingår en service som visar antalet besökare per dag/vecka och år. Så här ser räknaren ut….

alba

 

Det ni ser ovan är räknaren besökare senaste månaden. Enligt den ska jag ha 39 149 besök på sidan för denna månaden. Den specifika dagen som är markerad är 20 Oktober (Igår) och då skulle det enligt den vara cirka 1600 besökare. Totalt har jag enligt denna räknare haft 56 580 besökare sedan bloggstarten i Juni. Knappast troligt säger jag. Jag tyckte redan från början att det verkade skumt så jag började jaga en annan räknare som visar antalet unika besökare och hittade en som jag gillar. Nämligen den ni ser här till vänster.

Jag vet inte varför One.coms räknare visar typ 6 gånger mer besökare varje dag jämfört med min andra räknare. Jag gissar att One.com räknaren räknar både botar och andra länder vilket jag inte tror att min räknare gör. Jag tror att den bara räknar unika besökare (inte botar) i Sverige.

Ett ord om Fingerprint också! Det har vart kul att äga aktien än så länge. Den femte November kommer delårsrapporten, jag tror att aktien kommer att ligga runt 350 till dess och det förvånar mig inte alls om den når 400 innan året är slut. Ska man lita på företaget så säger de själva att Q1 perioden 2016 kommer att vara ännu starkare än Q4 2015, vilket har varit ett urstarkt kvartal. Min nuvarande plan för Fingerprint är att äga den till Feb-April nästa år. Når den 500 innan April kommer jag att fundera på att sälja av alltihop. Men det är klart, det beror på vad som händer under Q1 perioden nästa år. Otroligt spännande i alla fall, Raket eller för fet? vad tror du?

Jag avslutar detta inlägg med en härlig bild på aktiesparandet idag! Fingerprint i täten och H&M rör bra på sig. Tele 2 steg 6% eller något sånt i ett svep idag också så svenskarna blev nog sura på att jag skröt upp Amerikanarna igår. Svenskarna knappar in på andra sträckan, Heja Sverige. Fonderna tog fel väg i början, de löpte på längdhopparnas bana och har tvingats börja om. Hoppas att de får ordning på grejerna. Kämpa! Jag håller tummarna.

aktiedag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *