Det är hit och dit

Hej!

 

Ni ska bara veta hur jobbigt det är att vara ärlig hela tiden på bloggen! Helst av allt skulle jag faktiskt ljuga just nu, men vad är vitsen! Jag berättar hur det är istället så får ni se hur det kan vara att vara nybörjare på börsen. Med ett stort kapital!

Idag gick min stop loss på Fingerprint och jag sålde allt innehav med ca: 30 000 kr i vinst. Just då var jag hemma på lunch! Först bestämde jag mig för att lämna Fingerprint med en liten vinst, men så blev det inte.

Ju längre dagen gick desto mer fokuserad blev jag på kursen, det kändes helt overkligt så mycket den rasade. Tillslut hade den sjunkit 10-12% på väldigt kort tid och aktien började snabbt stiga. Då kunde jag inte låta bli att köpa in mig igen! Så hips vips utan att jag egentligen hann fundera så var jag inne igen med 185 000 kr i Fingerprint och resan fortsätter.

Så här som jag beskriver för er är det, det är inte lätt alltså! Det enda som hittills har vart heligt är att jag inte kommer att röra mina fonder, de kommer att få tuffa på i egen och obruten takt. Jag har bara jäkligt svårt att släppa Fingerprint alltså, jag kan bara inte stå och titta på, (på de här nivåerna). Jag tror ju väldeliga på produkten och marknaden.

Summa sumarum  blev att jag sålde allt innehav på 464 kr och köpte tillbaka det på 436 kr. Nu hoppas jag på en ordentlig resa norrut igen! I skrivande stund är kursen 478,50 kr och i morgon är en ny dag! Harre jössanes säger jag bara!

 

6 reaktion på “Det är hit och dit”

  1. Jag förstår vinken Daniel 🙂 Jag kommer vara transparent i fortsättningen liksom jag har vart sedan jag startade bloggen. Annars lägger jag ner den, då fyller den inte sitt syfte längre! När kommer du in i Fingerprint då?

   1. Jag tror alltid att jag har missat tåget, men min nuvarande strategi är sega, tråkiga bolag för utdelningar och indexfonder för allt annat så det blir inget Fingerprint. Jag har redan mina gruvaktier som påminnelse om att börskurser går åt båda hållen. 🙂

    1. Det tycker jag att du gör rätt i faktiskt! Hade det inte vart för Fingerprint hade vår strategi i princip vart identisk. Ska bli spännande att se om du hakar på det här med att visa upp innehav i kr och ören också! Ser fram emot det, alltid kul! 🙂

 1. Känner igen ”bara lite till” 🙂

  Jag hade en liknande scenario där jag hade bestämt mig, men sedan fick jag en plötslig idé om att göra ”något listigt”. Den gången velade jag för länge så chansen försvann. Med facit i hand var just det bra. Hoppas det blir bra i ditt fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *