Sista inlägget….

Hej!

Det här blir sista inlägget jag skriver för ungefär en vecka framåt. Det är nämligen så att min sambo fyller jämt 40 (men sshhh säg inget till henne, då blir hon sur, enligt henne fyller hon 20) och jag har hittat på en överraskning åt henne, så vi kommer att vara borta under den tiden. Tyvärr har jag inte kunnat skriva något om detta i förväg på bloggen då min tjej kikar in här lite då men jag lovar att uppdatera lite efteråt med kanske till och med någon bild på våra bravader hehe. Nu har jag förberett henne på att något ska hända så det gör inget om hon ser detta men hon vet inte vad.

Investerarkollektivet är ju som ni sett vrålnervösa i tider som dessa och minsta lilla blinkning från Kina som är negativ kommer att leda till  att börsen fortsätter nedåt. Då kommer det att dyka upp fin fina köplägen i kvalitetsbolag och jag kommer att ha med mig min Ipad och hoppas kunna göra en och annan värdepapperstransaktion om tid finns. Dock tror jag inte att man behöver ha bråttom med att slänga in hela sin krigskassa så fort som möjligt eftersom att fallhöjden fortfarande är rätt hög. Det beror helt enkelt på din investeringsfilosofi men helt klart är att många företag har en klart bättre värdering nu än för ett par veckor sedan.

Innan jag drar iväg tänkte jag visa er hur det ser ut för mina investeringar i dagsläget så jag lägger upp en bild på mina aktier nedan, får väl jämföra hur det ser ut när jag kommer tillbaka om den vecka. Det är ju spännande tider på börsen nu så vem vet?…

jajjamen

 

Som ni ser är det ingen munter syn just nu vad gäller den totala avkastningen. Men skulle börsen vända upp till veckan kan det svänga snabbt som ni vet, sådän äro den evinnerligt volatila boersen!

Lycka till under veckan alla ni, försök att överleva nu utan mina fantastiska blogginlägg, det klarar ni 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *