Mitt i myset

Hej!

Det blir ett superkort inlägg mitt i födelsedagsfirandet för min tjej! Vi är i Huvudstaden och lever som verkliga kungar, inget sökande efter pantburkar här inte! Vi har haft det fantastiskt bra och verkligen njutit av allt gott i livet. Synd bara att det är slut på söndag för då återgår vi till verkligheten och jobbet igen!

Vi bor på ett otroligt fint hotell här och idag när jag skulle gå ner i foajén och beställa lite findricka så döm om min förvåning när jag såg……dom dom dom…..Hans Rosling, en av mina absoluta favoriter, en riktigt intelligent krutgubbe. Jag ville gärna gå fram men kände att läget inte var rätt när han satt mitt i maten med en ung tjej. (Jag kan ha sett fel men jag tror inte det)

Börsen går supersurt  och mina cash försvinner inte bara som dricks till alla stockholmare utan också till den mörka sidan av börsen…..alltså alla utom jag :). Det går fort söderut nu och jag tror inte att någon som är riktigt ärlig tycker att det känns jättekul när börsen lyser blodrött men håll i mina vänner! Förr eller senare vänder det och då åker vi med tåget.

En uppdatering angående vår tid här kommer så snart vi kommer hem igen! till dess, ha det bra!

Nu ska jag beställa en till öl….eller 2!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *