Nordnet Live

 Hej!

Idag kl 13.30 drog Stockholm Waterfront igång vilket är ett event för aktiesparare som anordnas av Nordnet. De har bjudit in en massa intressanta personer från Sveriges näringsliv som samtalar och analyserar allt som rör börsen. Programmet har en paus just nu i skrivande stund och klockan 18:50 ska de köra igång igen. Först på talarlistan står då Rickard Gustavsson (VD SAS) och Susanna Campbell (VD Ratos), sen kommer flertalet fler intressanta personer. Du kan följa eventet här fram till ca 21:30.

Först ut var i alla fall Jörgen Lanto (VD för Fingerprint) och jag satt absolut klistrad vid datorn under den intervjun. jag måste säga att jag gillar den mannen. Han känns som en typisk ingenjör med båda fötterna på jorden vilket jag uppskattar. Jag såg honom i börslunch för några månader sedan men jag tyckte att han gjorde ännu bättre ifrån sig idag. Han berättade om företagets tidiga år och höjde det 20 talet människor som stått för grunden till vad Fingeprint är idag till skyarna. Han passade också på att lyfta Svenskt företagande och han verkade ha svårt att dölja sin extas inför företagets framtid. Det är svårt att inte ryckas med när han talar om de närmaste åren, det ser minst sagt ljust ut för biometri branschen om man får tro Lanto (vilket jag gör).

Jag måste avsluta det här blogginlägget nu eftersom att jag ska återgå till att lyssna på programmet. Det tycker jag att du med ska göra om du läser det här nu ikväll.

Vi ses!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *