Nordnet Live 2 Gottodix och Kavastu

Hej!

 

Uppdatering 2 från Nordnet Live, läs mitt förra inlägg om ni vill se min del 1. Inte en sammanfattning men dock en kommentar. Jag har suttit som klistrad under nästan hela evenemanget. Kunde tyvärr inte se allt i början då jag fortfarande arbetade men Lanto lyckades jag lyssna på i alla fall. Sen del 2 har jag följt nu under kvällen och jag tyckte att det var otroligt kul och proffsig tillställning med mycket bra programledare och spännande gäster.

Kul att de fokuserade lite mer på personerna bakom i alla intervjuer och inte bara körde affärssnacket. Jag menar, det läser ju vi i den här sfären om varje dag ändå.

Perfekt avslutning när Arne Talving och Gottodix äntrade scenen, Gottodix såg ut att han en mindre bekväm vargmask på sig men vad gör man inte för anonymitetens skull. De verkade båda väldigt avslappnade och gjorde  bra ifrån sig samtidigt som de kom med bra tips och råd.

När det gäller hur börsen kommer att se ut så hade de dock väldigt olika syn på hur den kommer att utvecklas i år. Arne (Kavastu) berättade att han tror att marknaden kommer att gå ner 11% (tror jag det var) och att den skulle bottna i November :). Gottodix trodde att året skulle sluta på ungefär +- 0.

Som den riktig experten så kan jag berätta för båda dessa herrar att de har fel, börsen kommer att gå upp 6% i år, eller vad tror du?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *