Helghälsning!

Hej!

skidor

Hur är läget? Idag är det lördag och vi har vart och åkt skidor med vår dotter för första gången idag. Hon var jätteduktig och det var riktigt härligt att vara ute i skidbacken. Tyvärr hade jag inte såna där caaaarving skidor som man ska ha nu förtiden så jag fick springa upp och ner för backen. Men det funkade det också.

Träffade nåra Irländare i 20 års åldern i backen som skulle åka snowboard för första gången och det såg fördjävla kul ut när de hängde och slängde i barnbackens knapplift, haha. Men de var trevliga. Funderar på att själv köpa ett par caaaaaarving men som gammal snowboard åkare så känns det nästan som ett brott.

Nu ikväll blir det Melodifestivalen, inte trodde jag för 10 år sedan att jag skulle längta tills melodifestivalen men det är bara att inse att man blir äldre och att tiderna förändras.

Jag stöter på en massa intressanta diskussioner ute på nätet och är ofta sugen på att ta politisk ställning i olika frågor på bloggen men försöker att undvika detta då det så lätt leder snett. Det enda jag vill råda folk är att hela tiden tänka ett steg och inte falla in i grobianstadiet där man slutar tänka efter, det blir som så…..jobbigt. Som att föröka föra en intelligent diskussion med Mike Tyson, Dolph Lundgen och Donald Trump i samma rum.

Vi är alla människor av kött och blod, vi tycker olika samtidigt som människortillsammansvi hör ihop. Även om det finns en massa puckon överallt så gör din del, sprid omtanke och kärlek, inte girighet och hat! Ha nu en bra helg å för allt i världen….

Missa inte mellon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *