O harre….

Hej!

 

Har ni inte använt ordet i rubriken tycker jag att ni ska börja omgående. Det är ett perfekt ord att använda i alla möjliga sammanhang. föreställ er följande scenario, nån pucko politiker på tv föreslår någon puckoåtgärd och ni bara tittar på sambon och skakar på huvudet och himlar lite med ögonen och uttrycker….Ooo harre…. hon/han behöver aldrig ha hört uttrycket förut men hon/han förstår direkt vad du menar, ni hamnar på samma våglängd direkt. Prova får du se.

Igår blev jag inbjuden att hålla träning här på orten i min gamla paradgren taekwondo. För många år sedan så elitsatsade jag och var under en period med i Svenska landslaget, lite häftigt nu när jag tänker tillbaka på det. Hursomhelst… då tävlade jag på hög nivå och tyckte att de som tränade 4 dagar i veckan tränade lite. MMmmm tiderna förändras….

Igår före jag åkte till träningslokalen så kändes det helt ok i kroppen. Jag gick omkring i lägenheten  och sparkade lite (det är det man gör i Taekwondo) och formen kändes inte så tokig. Kände mig lite som….

Claud

 

När jag vaknade i morse så var det till den brutala sanningen. Jean Claude var som bortblåst och hade bytts ut mot nån annan gubbe som jag inte riktigt känner igen. Jag vet inte vad han heter men han ser ut ungefär som….Fast med otrolig träningsvärk.

Snubbe

 

Idag blir det inte många knop gjorda, dessutom drack jag vin igår så idag är det Sean Claude träningsvärk blandat med bakfyllevinkänsla, tror jag gömmer mig bakom soffan tills jag har anledning att gå på dass och gömma mig där istället. Vad säger man?

O harre….

2 reaktion på “O harre….”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *