Min portfölj

Aktieportföljens värde vid start (2015-08-11) = 30 818 kronor

Aktieportföljens värde idag (2019-12-23) = 1 566 603 kronor

Så här ser mitt sparande ut för tillfället

Svenska aktier

Utlänska aktier

18
Leave a Reply

avatar
7 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
MarcusAktiepappaErikLife is my goalLIFE IS Y GOAL Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Marcus
Guest
Marcus

Hej!

Hur kommer det sig att FPC kursen står i 575, det är ju vad den stod i innan split.

Aktiepappa
Guest

Riktigt snygg portfölj! Jag hade nog kunnat köpa alla de bolagen du har (förutom preferensaktierna som jag inte är helt förtjust i).

/Aktiepappa

Erik
Guest

Hej, tycker du gör helt rätt som diversifierar .

Rätt använt kan det sänka risk och votalitet utan att avkastningen försämras.

Gå gärna in på länken nedan och jämför portföljer och strategier. Förstår inte varför alla bloggar är så aktiefixerade. Kommer antagligen inte vara likadant efter nästa krasch. 🙂

Portfoliocharts.com

LIFE IS Y GOAL
Guest

Hej!

Du har alltså öka värdet på aktieportföljen med 1800 % på knapp 4 månader? eller har jag fattat helt fel? Hur mycket kapital är insättningar under den perioden? vad har du i portföljen just nu?

/http://lifeismygoal.blogspot.se

Lillaekonomen
Guest
Lillaekonomen

Hej,

Var kan jag se vilka aktier du har i din utdelningsportfölj? Hittade denna men kanske inte aktuell? http://6mille.mot6miljoner.se/2016/01/06/utdelningsprognos-2016/

Lillaekonomen

tofo
Guest
tofo

hej om du inte redan har en strategi så rekommenderar jag att du skriver ner en och håller dig till den. portfölj% varje bolag max får innehålla, vid inköp sen kan man behöva justera nån gång. risk. även inkludera från vilka listor man handlar. avkastningskrav. fonder är jag ganska oinsatt i då jag vill förvalta mitt eget kapital utan avgift. dina innehav i hm, swedbank och castellum är en stabil grund. telia, enda possitiva är utdelningen men den ligger – över 3 år då omx30 ligger strax under +40% under samma tid. 15 år sedan kostade den 66, 10 år… Read more »

Fredrik
Guest
Fredrik

Hej, om du siktar på att nå 6mille på en ganska lång tid så tycker jag du skall hålla dig till så mycket aktier & aktiefonder som möjligt och inte blanda in så mycket obligationer och räntefonder. historiskt sätt så har aktier alltid givit bäst avkastning. själv så kör jag aktier i stabila bolag, sedan ett par kryddaktier eller förhoppningsmöjligheter om man ska kalla det så. sedan kör jag daytrading via CFD handel och plockar ut min vinst och för över till avanza när jag nått ett bra kapital. (idag gjordet jag 1610% avkastning på min CFD handel). är själv… Read more »

Mimmi
Guest
Mimmi

Hej,
vad härligt att du verkar satsa på att uppnå dina drömmar, men tycker du inte att det är lite väl mycket (i din ålder) att ha så stor del av sparandet i ränte- och obligationsfonder. Jag har läst en del böcker nyligen i ämnet, och där förordar man mera aktiefonder, för att istället få högre avkastning snabbare.
Själv kör jag bara aktier och aktiefonder, men det är ju en smaksak.
Det blir spännande att följa din väg mot 6 miljoner!

Nu eller aldrig, mot ekonomisk frihet!