Utmaningen

Jag älskar utmaningar och jag utmanar alla er som ser detta att våga utmana er själva. För länge sedan har jag bestämt att jag inte kommer att bo i samma stad hela livet. Jag har bestämt att jag kommer att göra lite crazy saker i livet för att känna att jag lever. Därför kommer jag alltid att ha en pågående utmaning levande här på bloggen. Det kan vara lite vad som helst och ni får gärna komma med förslag på utmaningar.

Pågående utmaning: 4 Weeks extreme training. Följ min galna 4 veckors träningsperiod som pågår mellan den12 Juli tom 9 Aug. Haka gärna på om du vill. Mina satsningar kan du läsa om löpande på bloggen!

 

Tidigare utmaningar.

Utmaning nr 1: Vasaloppet – (misslyckat) kom aldrig till start. Hade tänkt åka den 6 mars 2016 men sålde biljetten i sista stund då uppladdningen blev förstörd av sjukdom.

Utmaning nr2: 4 Weeks Extreme Challange. (Lyckat)Tränade som en dåre i 4 veckor. Då menar jag inte bara som en dåre utan som en tokdåre med ofta 2 pass per dag. Vad blev resultatet av det då kanske ni undrar? Jo, lite stressigare liv och så var jag även tröttare på jobbet :) Åsså lite mer muskler då…..

 

6 reaktion på “Utmaningen”

 1. Om du har 30 dagar för utmaning i sommar är mitt tips caminho de santiago de compostella. Starta i frankrike, tror i port du petre eller likande till santiago de compostella. 30 dagar klarar du det på. Bra vandring, hälsorik mat, bekantskaper från hela världen, tid till tankar och reflektioner. :)

  1. Hej Marcus!

   Det du föreslår är absolut ett alternativ som kan bli verklighet i framtiden. Låter skönt i alla fall :)

   1. Om du har 2 veckor är sträcan Porto-Santiago bra. Lagom. 25-30 km per dag. 6 kg på ryggen och inget materiellt liv. Bara njuta av livet.

 2. Kul med utmaningar, och då på andra områden än börsen! Har själv tänkt att åka Vasan i vinter, en bloggkamp(?)! Är lite osäker på min egen kropp bara, men förhoppningen är start!

  Lycka till!

  1. Kul med någon mer som ska åka :) Blir det din första gång nu eller?
   Ska du åka något seedningslopp så du slipper starta längst bak i slasket eller?
   Lycka till du med, vi får jämföra tider efteråt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Nu eller aldrig, mot ekonomisk frihet!