Välkommen till min sida

Vad kul att du kikar in!

Först och främst vill jag säga att min sida är anpassad för och passar bäst att läsa från en läsplatta eller telefon. Klart du kan läsa från vanlig dator också men ibland kan vissa saker vara svårare att se. Nu vet du det 🙂

Den här bloggen handlar om mina investeringar i synnerhet och sparande i allmänhet Jag har valt sedan start att vara så transparent som möjligt, det betyder att jag visar alla investeringar och mitt sparande i siffror på bloggen.

Jag har nyligen uppdaterat min blogg med en del nya saker. På vänster sida ser du information om mina ackumulerade utdelningar, hur många besökare bloggen har i olika tidsspann, mitt totala sparande på Avanza samt länkar till andra bloggar som jag läser. Dessutom har jag skapat ett twitter konto kopplat till bloggen där du kan följa mig om du vill.

På höger sida har jag lagt till en ”omröstnings ”widget” där jag kommer att lägga in olika omröstningar. Vilka det blir återstår att se men om du vill så får du gärna vara med och rösta, du är självklart helt anonym. Har du förslag på olika omröstningar så kan du såklart lämna sådana. Jag hoppas folk kommer våga tycka till. När du har lagt din röst så får du se resultatet på hur andra har svarat.

Eftersom jag spelar lite schack själv så har jag också lagt till ett ”chess off the day” där du på olika nivåer från lätt, medel och svår kan testa om du kan lösa dagens schack pussel. Observera att du kan behöva göra fler än 1 drag för att lösa pusslet. Behöver du hjälp finns det en ”hint” knapp du kan trycka så du får en knuff på vägen. Lyckas du lösa alla?

För att fira helgerna kommer jag att införa ”fredagsgarvet” på fredagar vilket kommer att vara veckans roliga youtube klipp. På lördagarna kommer jag införa ”lördagsquizzet” vilket är ett Quizz – kunskapstest som drommaren själv har skapat. Klarar du frågorna utan att fuska?

Ok, jag hoppas att du gillar de nya uppdateringarna och och min blogg i övrigt.

Välkommen 🙂

Nu eller aldrig, mot ekonomisk frihet!