Ny omröstning, Ny Ekonomiapp, Ny vecka

Hej!

Under nästkommande vecka kommer kommer jag genomföra en undersökning angående vilken bransch ni läsare tror kommer vara den hetaste under 2019. Vill du vara med och bidra med din röst så hittar du röstningsfunktionen till höger på bloggen. När du har lagt din röst kan du även se resultatet av hur de andra har röstat. Jag hoppas att så många som möjligt tycker till så blir resultatet bättre.

Idag har jag laddat ner en ny ekonomiapp till telefonen – den heter Omni Ekonomi- och den samlar de flesta ekonominyheter som skrivs i Sverige på ett och samma ställe. Många som läser den här bloggen har den säkert redan men det kan ju vara en och annan som inte hört talas om den så mitt tips är att ni testar den. Hittills tycker jag den verkar jättebra. Men kom ihåg att stänga av app ljudet i inställningar bara – annars kommer det blippa varje gång det kommer en nyhet – det blir många blipp på en dag!

Nu är det sista timmarna som du har möjlighet att genomföra aktiequizzet om du inte har gjort det redan. I helgens quiz fanns det en del svåra frågor så jag skulle faktiskt vara imponerad om det är någon som prickar 20 av 20 möjliga. Jag tror ärligt talat inte att jag själv hade klarat det.

I morgon drar en ny vecka igång igen med både träning, jobb och investeringar. På börsen får vi se om den starka trenden fortskrider eller om det bara var ett tillfälligt ryck upp inför utdelningssäsongen. Den som lever får se.

Ha det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *